ERC

7/9/13

El primer pas obligatori: transparència i diàleg


Alguna gent pregunta per què a l’Ajuntament de Torredembarra CiU i ERC no col·laboren com ho poden fer al Parlament de Catalunya. Fins i tot n’hi ha que ho veuen necessari pel procés nacional cap a la independència. Mai ens ho han proposat!!

L’alcalde mateix va manifestar en un Ple que ell “anava a sopar amb qui ell volia”. Nosaltres també! Hi hauria d’haver unes viandes molt diferents per anar a sopar plegats.
Des del primer dia li demanem transparència i diàleg. De moment, ni una cosa ni l’altra. No ens necessita ni a nosaltres, ni al diàleg, ni a la transparència

Ja li vam criticar la despesa destinada a la premsa per dir el mateix a tres bandes. El Som-hi, l’han convertit amb premsa “rosa” plena de fotos i reportatge social. Li demanem que per optimitzar recursos i no ser tant repetitius, aprofiti per informar dels següents temes:

-Per què s’han pagat 35.000 € als propietaris dels “xiringuitos” de la platja i no s’hi han instal·lat?
-Per què les casetes dels socorristes van costar 40.000 € més del que estaven pressupostades amb menys equipament i menys qualitat i disseny?
-Per què la milionària despesa de manteniment del Pàrquing Filadors? I dels contradictoris quan tot és prefabricat de formigó?
-Per què no ens justifica de manera entenedora la despesa de talar 130 arbres a la superfície del Pàrquing Filadors? Que digui on eren 130 arbres a Filadors?
-Per què la desviació de 900.000 € del pressupost de la Sala Cal Maiam, havent-hi fet menys obra? I de la piscina i els diners que hi ha ofegats?
-Per què no va acabar el Teatre Auditori, quan tenia tots els diners? Per què va permetre una desviació d’un milió i mig d’euros?
-Per què s’han perdut els diners per la remodelació de l’antiga Carretera Nacional?
-Per què no s’ha fet el camí de Ronda quan ho pagava la Subdirecció General de Costes?
-Per què no ens parla dels diners que es queda o que guanya extres l’empresa de recollida de brossa, per un servei que no fa?
-Insistim que parli dels lloguers i de les opcions de compra milionàries que pagarem. I del lloguer d’un local il·legal.
-Qui és aquesta empresa d’assessors perquè rebi tants diners i tants bons tractes? Ara fa un concurs a mida per 90.000 € l’any, i fa més de dos anys que n’està pagant 300.000 € l’any. On estan justificats tants diners?
-Per què l’augment de tarifes i de mínims del contracte d’aigua i clavegueram? Tantes campanyes per estalviar aigua i ara provoca que es malgasti.
-Per què va renovar els crèdits quan l’interventora de carrera va informar que l’ajuntament pagarà 3.000.000 € més d’interessos dels que hauria pagat amb les condicions inicials?

Moltes preguntes, moltes coses per explicar i molt poques ganes d’informar al poble.