ERC

1/12/11

ERC estarà amatent a què el govern que ha generat el problema del radar no generi problemes en la solució


ERC estarà amatent a què el govern que ha generat el problema del radar no generi problemes en la solució


Esquerra Republicana de Catalunya a Torredembarra reacciona davant de l’anunci de l’alcalde torrenc, Daniel Masagué, segons el qual s’atura la tramitació de les multes del radar posades entre juliol i octubre per buscar solucions legals. ERC de Torredembarra estarà amatent a què l’equip de govern, que és qui ha originat un problema d’on no n’hi havia, no generi  problemes en el procés de trobar les solucions.
Per començar, l’anunci fet per l’equip de govern no acaba d’aclarir tots els dubtes que la situació ha creat entre les persones que han estat multades. Per molt que l’alcalde ha dit que va avisar a BASE que aturés la tramitació de les multes, algunes persones han rebut l’avís. ERC es pregunta si aquelles persones que van rebre notificació de multa i no van voler pagar-la, al final de tot aquest episodi hauran de fer front a algun tipus de recàrrec o, en canvi, quedaran exempts de pagar la multa i qualsevol recàrrec sobrevingut.
ERC també es pregunta si les persones infractores que haguessin accedit a pagar la multa, tindran la revisió del seu cas malgrat haver efectuat el pagament. Si això és així, si la revisió de cada cas les exonera de la falta per la qual van ser multades, aquestes persones recuperaran els diners? I en aquesta línia, l’equip de govern proposa canviar multes per treballs socials; ERC es pregunta si totes les multes cobrades entraran en aquesta proposta de revisió.
ERC creu que la marxa enrere anunciada avui per l’equip de govern i l’alcalde Daniel Masagué obliga a demanar la màxima neutralitat i professionalitat a l’hora de revisar els casos. A dia d’avui, ERC posa en dubte que els mateixos que van estar en l’origen del problema, ara tinguin credibilitat per fer front a la solució.
ERC entén que la senyalització de trànsit ha de ser respectada pels conductors, però considera que la senyalització de la Ctra. de La Riera, i fins l’accés a l’autopista, tant d’entrada com de sortida, era deficient i no estava actualitzada. La prova és que des d’avui hi ha noves plaques de limitació a 50 km/h a la sortida de cada rotonda, on abans no n’hi havia cap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada