ERC

20/12/09

Editorial "Pro2011"

Hi ha vegades, que cal fer un pas endavant sense mirar el que ens queda darrere nostre. Cal fer-ho, pensant en regenerar un projecte que, en el seu moment va ser reeixit, fort i treballat, però que ha arribat al seu sostre. Ja no pot continuar caminant.
Hi ha vegades, que l’entorn d’un mateix, fa trontollar les bases del projecte amb dissidències, canvis de discurs o decisions si més no, que podríem discutir.
És per aquests i altres motius, que Esquerra a Torredembarra, vol tornar a començar una nova etapa de forma unida, transparent i dialogant. Vol reformu-lar el seu discurs tornant a la seva essència, involucrant de forma participativa a tot el municipi, ja que, qui millor que els homes i dones que i vivim, treballem i sentim nostre, per redactar i portar a terme, el projecte de la Torredembarra que volem.
Per fer aquest pas endavant, cal també marcar uns objectius, una meta. Que siguin reals, assolibles i concrets. Justos per a tothom i prou oberts a la participació i discussió. No podem tancar les portes a ningú que vulgui treballar aportant les virtuts que tots portem a dintre, esforç, tècnica, tenacitat, coneixements...
I quin ha de ser aquest objectiu i la seva meta? Es senzillament allò que els partits han de fer; tots. Aportar solucions a problemes actuals, i buscar, detectar i resoldre, els possibles problemes de futur. Donar idees profitoses, consensuades i reals. I és aquí, on la nova executiva d’esquerra a Torredembarra, vol posar-hi més efesi. Volem fer una profunda tasca per tal de detectar les mancances de la nostra població i, proposar per el proper 2011, tot un seguit d’actuacions que permetin tindre una ciutat moderna, amb tots els serveis necessaris, ecològica, sostenible i, amb un grau molt elevat de qualitat de vida.
Aquest projecte que el 2011 volem posar a les vostres mans, rellançant Torredembarra i posant-la en el lloc que es mereix a Catalunya, que ha de servir per fer aquest punt i apart, amb cares noves al capdavant, amb energia renovada, i deixant enrere rancúnies o personalismes, el volem fer-lo amb tots vosaltres.
Aquests, no sols ha de ser el projecte de la nova executiva d’esquerra a Torredembarra, ni dels seus militants. Aquests, ha de ser el projecte de Torredembarra. El que sumi esforços, treball, suor i dedicació de tots.