ERC

3/9/14

NOTA DE PREMSATorredembarra, 3 de setembre de 2014


ERC DE TORREDEMBARRA CONDEMNA LA PRESÈNCIA DE LA BANDERA ESPANYOLA A L’EDIFICI SENSE ÚS DE LES ANTIGUES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL EN MOTIU DE LA FESTA MAJOR.

Davant  l’aparició de la bandera espanyola a l’edifici clausurat de l’ antiga seu de la policia local d’aquesta població la vigília de la Festa Major de Santa Rosalia, ERC de Torredembarra emet el següent  comunicat:

1. ERC considera ofensiva la imposició de  la presencia de la bandera espanyola a l’edifici de la fins ara seu de la policia local en plena Festa Major perquè no és representativa de la voluntat de la ciutadania de Torredembarra que majoritàriament, a través del seu vot democràticament dipositat en motiu de les últimes eleccions europees,  va expressar el seu desig d’anar cap a un procés democràtic que finalitzi amb la consulta sobre el futur que desitgem per al nostre País.

2. La presència obligatòria de determinades  banderes en aquest edifici és completament innecessària des de un punt de vista legal atès que es tracta d’un equipament municipal actualment sense cap activitat ni funció específica.

3. ERC exigeix la retirada immediata de totes les banderes d’aquest edifici donat que la presencia de l’espanyola és motiu de malestar i controvèrsia entre una gran part de la ciutadania  i no contribueix en absolut a la bona i necessària harmonia  que en aquests moments requereix el govern i la població de Torredembarra per al desenvolupament del pacte de responsabilitat entre les forces polítiques del municipi després dels escàndols de corrupció de l’anterior govern.Torredembarra, 3 de setembre de 2014