ERC

6/8/14

COMPROMÍS


ERC ha pres el compromís de donar suport a la governabilitat de Torredembarra, malgrat les reticències que pot ocasionar haver-ho de fer amb partits que no tenen els mateixos objectius.

Ara, allò que és important és gestionar el desgavell, el descontrol. ERC treballarà per tal que ningú aprofiti la situació per mantenir-se en la irregularitat. Els òrgans col·legiats (les comissions, el ple i la Junta de Govern Local oberta) permeten que estem informats i amatents a totes les accions que s’emprenguin per endreçar, evitant les accions polítiques que no tinguin una finalitat de gestió o de correcció del mal fet.

Si no participéssim en aquesta feina estaríem donant més pes a aquells que tenen alguna responsabilitat en el que ha passat. Penseu que el resultat electoral de 2011 encara mana, i el fet d’esquivar el compromís de garantir la governabilitat significa donar carta blanca a les decisions dels altres.

Això sí: hem de mantenir certa distància perquè aquesta col·laboració no és completament grata, els companys no els hem triat, ens vénen donats. Però és un compromís per Torredembarra.

D’una manera més concreta, ERC s’ha fet càrrec de les regidories de Cultura i Medi Ambient. Cultura perquè inclou tradicions populars que és natural que naltros les defensem, però també per gestionar el fet cultural amb majúscules, en sentit ampli. Això vol dir, entre d’altres coses, que dins de cultura també ens encarreguem de la direcció de la biblioteca i de l’arxiu.

I Medi Ambient (incloent-hi Platges i Residus) perquè formem un equip prou capaç de controlar aquest departament de manera correcta fins a final de mandat i preparar-lo pel 2015.

Malgrat tot, mantenim el nostre criteri: allò que és important ara mateix és sanejar, i no emprendre aventures. I els òrgans col·legiats han de ser el lloc de discussió per resoldre problemes, que n’hi ha, i de molt greus.


Aquest és el nostre compromís: Col·laborar per endreçar.