ERC

8/2/13

ERC surt al pas d'alguns conceptes que l’alcalde de Torredembarra diu cada setmana a l'emissora municipal



COMUNICAT DE PREMSA

ERC surt al pas d'alguns conceptes que l’alcalde de Torredembarra diu cada setmana a l'emissora municipal

Les darreres setmanes, les intervencions de l’alcalde Daniel Masagué al programa La Casa de la Vila, que cada divendres fa  a Ona la Torre, han estat basades, primer, en excusar-se de diverses qüestions sense parlar d’una manera clara de la seva acció de govern i, segon, en criticar l’oposició sense arguments i a base de diatribes que contenen, sovint, inexactituds o mentides que nosaltres rebatrem on i quan calgui.

Pel que fa a ERC, l’Alcalde insisteix molt a qüestionar la integritat orgànica del nostre Grup Municipal i de la pròpia Secció Local i ens veiem en l’obligació de fer algun aclariment. El Grup Municipal i la Secció Local comparteixen el mateix esperit de treball i esforç en l’acció que la ciutadania va confiar-nos a les darreres eleccions municipals, que és, des de l’oposició, fer el possible perquè l’Ajuntament -que és la casa de tots- arribi al 2015 amb millors condicions que les  que l’alcalde Masagué va deixar al final del mandat passat. En aquesta línia, i a tenor del que Daniel Masagué va dir al programa La Casa de la Vila emès l’1 de febrer, a ell cap regidor o regidora d’ERC no li deu cap explicació de res, ans al contrari, qui cada setmana ret comptes des d’una emissora municipal és l’Alcalde però, des de fa setmanes, les seves intervencions contenen inexactituds o mentides.

Al marge de qui és el número 1 o el número 2, els regidors del Grup Municipal d’ERC es reparteixen la feina i la representació. Amb això volem dir que si l’equip de  govern no se’ns adreça és per un motiu que desconeixem, perquè té els interlocutors per fer-ho, i volem destacar la manca de voluntat de diàleg d’un Alcalde que al programa d’Ona la Torre ha reiterat expressions com ara “és que no sé amb qui hem de parlar”.

Com a colofó de tot això, Daniel Masagué lamenta que ERC (de Torredembarra) no s’acosti a CiU a Torredembarra en un context nacional com l’actual, però quan se li pregunta pel seu pacte de govern amb el PP, l’Alcalde argumenta que “a nivell municipal les coses s’han de mirar d’una altra manera” i que ell només veu persones i no partits. Estem d’acord en què la política municipal té molt a veure amb les persones. I justament algunes de les actituds dels regidors de l’equip de govern, gens transparents i poc democràtiques i la manca de declaració d’uns objectius, d’un pla de mandat, fan molt difícil la col·laboració.