ERC

12/3/12

OBRES A BAIX A MAR


L’Ajuntament de Torredembarra finalment ha signat el contracte de l’aigua. Una de les primeres conseqüències és la renovació de la xarxa de clavegueram de Baix a Mar.

Ja veieu si n’era d’important signar-lo, amb la companyia que fos! I així ho demanava ERC abans de les eleccions municipals.

La renovació del clavegueram de Baix a Mar i d’altres zones de la vila és una assignatura pendent que ara s’arreglarà gràcies al canvi de sistema de gestió de l’aigua, promogut per ERC al capdavant de la regidoria d´obres i serveis.

Aprofitar les obres que han d’aixecar els carrers de Baix a Mar per endreçar el barri ho trobo un encert i ho valoro molt positivament. De fet el programa d’acció municipal d’ERC contempla modificacions a Baix a Mar amb criteris coincidents amb el projecte. I així ho hem manifestat a l’equip de govern que ens ha acceptat diverses suggerències que milloren el projecte inicial.

Per sort no hem fet tard, però com a membre de la Corporació Municipal hauria d’haver conegut el projecte abans, i no en la seva presentació al veïns. A la reunió tècnica que s’ha fet a petició meva he demostrat que el debat i l’intercanvi d’informació és positiu.

L’aparcament de vehicles

El projecte d’ERC contemplava la pèrdua d’algunes places d’aparcament perquè no preveia obres tant generals. La reurbanització de tot el barri n’afectarà moltes més per qüestions purament tècniques, que no de voluntat política per part de ningú. Sobre les alternatives d’aparcament també he proposat algunes idees que no es contradiuen amb les de l’equip de govern, però necessiten inversió i permisos d’altres Administracions.

Durada de les obres

Les obres començaran de seguida i duraran un any. Ens agradaria tenir ara el pla d’obres i aturades i que també el coneguessin els veïns: Primer els membres de la Corporació, i immediatament els veïns. Només per deferència institucional.

Eduard Rovira Gual
Grup Municipal d’E.R.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada