ERC

15/1/14

Eduard Rovira, candidat d’ERC a les eleccions municipals 2015 a Torredembarra


COMUNICAT DE PREMSA



L'Assemblea de militants d'Esquerra Republicana de Catalunya a Torredembarra va elegir dissabte passat l'actual portaveu del Grup Municipal a l'Ajuntament, Eduard Rovira, c1om a candidat a l'alcaldia a les eleccions municipals de 2015. Eduard Rovira va obtenir el 61% dels vots, mentre que la també regidora republicana Montserrat Gassull va obtenir-ne el 27% (el 12% de sufragis restants van ser blancs).

Eduard Rovira repetirà, doncs, com alcaldable d'ERC, una condició que va tenir a les eleccions municipals de 2011. Després de l'elecció del cap de llista mitjançant un procés de primàries, Esquerra Republicana de Catalunya a Torredembarra es marca com a objectiu seguir treballant i redoblar esforços per aconseguir que la ciutadania confiï en el projecte que encapçala Eduard Rovira per governar el municipi a partir dels comicis locals de 2015.

Eduard Rovira Gual va nàixer el 28 de desembre de 1958 a Barcelona. Des de 1996 viu a Torredembarra. Va passar la seva infància per Barcelona, l'Ametlla de Mar, Cambrils i Torredembarra, fortament lligada a les barques de pesca familiars. Aquesta educació va marcar-lo per, de gran, aconseguir el títol de Postgrau de Gestió de Confraries de Pescadors (Universitat Autònoma de Barcelona) i els certificats de nàutica: Patró de Cabotatge, Patró de Tràfic Interior, Patró Pesquer Polivalent, Operador Restringit del Sistema Mundial de Salvament i Seguretat Marítima (Escola de Capacitació Nàutico-Pesquera de Catalunya).

Eduard Rovira és Administrador de Finques, amb el qual va iniciar l'etapa laboral a Barcelona. Amb els anys, va instal·lar-se a Torredembarra per crear l'acadèmia nàutica i gestoria Rovira Gual el 1996.

La seva passió pel mar i el seu bagatge professional l'ha posat al servei de la Confraria de Pescadors de Torredembarra, de la qual és el secretari des de finals de 1999, i també és secretari de la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Tarragona. Pertany a l'entitat Vogadors de Baix a Mar, associació de rem tradicional.