ERC

27/2/12

ERC creu que la solució del problema del radar una solució a mitges


Esquerra Republicana de Catalunya a Torredembarra considera que és positiu que un cert nombre de ciutadans es puguin beneficiar del perdó de les multes del radar, però creu que és una solució a mitges perquè no s’arreglen tots els problemes originats per una mala acció política.

Sembla que l’equip de govern de Torredembarra ha trobat un recurs jurídic per solucionar en part el greu problema generat: Augmentar els límits de velocitat dels trams d’entrada a la Vila i aplicar una vigència retroactiva d’aquests límits.

ERC considera que és una bona solució per totes aquelles persones que se’n beneficiaran. Malgrat això, ERC segueix posant les mateixes qüestions: Per què no hi ha números exactes de les persones o expedients afectats i només es parla de percentatges aproximats i no contrastats? I si la retroactivitat és possible, per què no es pot aplicar a altres períodes anteriors o posteriors?

ERC creu que és una solució a mitges perquè:
No es recuperaran els punts perduts.
No queda clar que qui hagi pagat li retornin els diners.
Només s’aplicarà en un període de temps de tres mesos.

ERC entén, com ja va dir en el seu moment, que els que van estar en l’origen del problema per un afany recaptatori, ara no tenen credibilitat per aportar la solució.

En conseqüència ERC demana que de tot l’afer se’n derivin les responsabilitats polítiques oportunes, que l’equip de govern de Torredembarra assumeixi allò que ha fet malament, i que no s’atorgui el paper de “solucionador” quan la solució és parcial i incompleta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada