ERC

14/11/09

Nova etapa a Torredembarra

La Secció Local d’Esquerra a Torredembarra us dona la benvinguda a tots els visitants d’aquesta plana. Un portal què ens ha de servir per estar més comunicats i més relacionats, i on pugueu seguir les noticies d’Esquerra al nostre municipi.

Comencem amb una etapa complicada, però aquesta junta mira endavant, mai mirarà enredera. Colze a colze per millorar, i fer arribar les nostres inquietuds i propostes a tothom. I rebre les vostres, què també son les nostres.

Necessitem d’implicació de tots, l’ajuda i el suport. El consens d’idees i el debat. La decisió i la capacitat per liderar un projecte. El projecte 2011.

Un projecte elaborat entre tots i per a tots, pensant en les persones i les seves necessitats. Treballant per el nostre poble, el poble què volem, el poble què necessitem i perquè el poble sigui un referent en la comarca.

Pensant en el comerç, l’industria, els serveis, el turisme, les necessitats socials i la planificació de tot el municipi.

Lluitarem perquè aquest poble estigui liderat per persones capacitades, preparades, transparents i honestes. Sense interessos privats a l’administració i amb les mans netes.

L’interès d’Esquerra és molt simple: El treball i la dedicació per la nostra Vila i la nostra gent. Amb una perspectiva de futur i amb la mentalitat oberta i moderna.

Per tant, tothom què tingui aquest mateixos interessos, pot afegir-se al nostre projecte, el vostre projecte, al projecte 2011.