ERC

25/11/13

Resum del Ple del 21/11/2013


El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra del dia 21 de novembre va ser una demostració més del tarannà antidemocràtic del govern Masagué.

ERC va presentar una moció per crear una “Taula per la Pobresa” que pretenia complementar amb noves aportacions allò que ja s’està fent. El mes de maig CiU va presentar una moció creant una taula social que feia referència principalment als desnonaments.

ERC proposava anar una mica més enllà, impulsant dins de l’ordre local el Bonus social de l’aigua tal com va aprovar el Parlament de Catalunya (amb els vots tant d’ERC com de CiU), posar a l’abast dels torrencs el Bonus social energètic regulat pel RDL 6/2009, així com mirar d’atendre no només les situacions greus d’exclusió i de màxima necessitat, sinó també identificar els anomenats consumidors vulnerables.

Sorprenentment abans del ple el sr. Masagué feia unes declaracions a la premsa dient que no entenia la proposta d’ERC que només busca polèmica, i segons que es va poder llegir a diversos mitjans l’Ajuntament ja tenia enllestida una taula social que cobria tot allò que proposava la moció d’ERC.

És curiós que fins que ERC no va publicar la moció que volia presentar, el govern no havia dit res que estava a punt d’enllestir una taula social.

Aquí podeu llegir la nostra moció: http://eltorrenc.blogspot.com.es/2013/11/mocio-sobre-la-pobresa-torredembarra.html

En el torn de precs i preguntes el govern va respondre les preguntes que es van fer al ple de fa dos mesos. No en va donar cap possibilitat de rèplica a moltes de les seves respostes, fetes fora de context i no va respondre cap de les preguntes fetes per escrit amb temps i forma al·legant que no havien tingut temps.



Finalment el regidor Eduard Rovira va fer una sèrie de precs en resposta a la darrera intervenció radiofònica de l’alcalde.

Aquí podeu llegir la transcripció de la intervenció de l'Eduard Rovira: http://eltorrenc.blogspot.com.es/2013/11/intervencio-deduard-rovira-en-resposta.html