ERC

24/11/09

COMUNICAT D’E.R.C. VERS LA SENTÈNCIA D’ADJUDICACIÓ DEL CONCURS DE L’AIGUA , CLAVEGUERAM I AIGÜES PLUVIALS.


El grup municipal d’ERC i la Secció Local de Torredembarra, mostra la seva satisfacció per la resolució final emesa per el Jutge vers el concurs d’abastament d’aigua, clavegueram i aigües pluvials. La sentència dóna l’adjudicació a l’empresa Aqualia tal i com ho havien valorat els tècnics municipals i fidels als plecs de clàusules.
Desprès de dos anys en procés judicial, el passat 17 de juny el Jutge ja va dictar sentencia declarant la legalitat i desestimant el recurs contenciós administratiu interposat per Sorea contra l’Ajuntament perquè s’ajusta a dret. Aquest fet ens va alegrar sobretot pensant en la feina dels tècnics què hi van intervenir.
Per tant al final, encara que el govern no va demanar l’execució de la sentència , el jutge l’ha donat a Aqualia, que és qui va guanyar el concurs.
Estem orgullosos d’haver iniciat aquest concurs, perquè és d’interès general del municipi. A partir d’ara, es podran veure començar les inversions que ha de realitzar l’empresa adjudicatària valorades en 11.442.798€ a les nostres xarxes d’aigua potable, clavegueram i pluvials, aquestes últimes, inexistents en la major part del municipi.
També ens alegrem de que el poble no hagi de pagar 42.000€ mensuals de més, per el sol fet de no adjudicar el concurs.
La quantitat de 296.335€ d’aportació a la xarxa del Carrer Antoni Roig i la quantitat de 19.000€ anuals què l’empresa aportarà a l’Ajuntament per finalitats de caire social, cultural o esportiu.
I la quantitat de 1.923.386€ en millores tècniques a fons perdut.
Encara que a vegades se’ns fa feixuc, degut a la lentitud de qualsevol procediment, hem de tenir confiança plena en la justícia ja què si els procediments estan ben fets, com en aquest cas, ens ha donat la raó i en benefici de la nostra Vila.

14/11/09

Nova etapa a Torredembarra

La Secció Local d’Esquerra a Torredembarra us dona la benvinguda a tots els visitants d’aquesta plana. Un portal què ens ha de servir per estar més comunicats i més relacionats, i on pugueu seguir les noticies d’Esquerra al nostre municipi.

Comencem amb una etapa complicada, però aquesta junta mira endavant, mai mirarà enredera. Colze a colze per millorar, i fer arribar les nostres inquietuds i propostes a tothom. I rebre les vostres, què també son les nostres.

Necessitem d’implicació de tots, l’ajuda i el suport. El consens d’idees i el debat. La decisió i la capacitat per liderar un projecte. El projecte 2011.

Un projecte elaborat entre tots i per a tots, pensant en les persones i les seves necessitats. Treballant per el nostre poble, el poble què volem, el poble què necessitem i perquè el poble sigui un referent en la comarca.

Pensant en el comerç, l’industria, els serveis, el turisme, les necessitats socials i la planificació de tot el municipi.

Lluitarem perquè aquest poble estigui liderat per persones capacitades, preparades, transparents i honestes. Sense interessos privats a l’administració i amb les mans netes.

L’interès d’Esquerra és molt simple: El treball i la dedicació per la nostra Vila i la nostra gent. Amb una perspectiva de futur i amb la mentalitat oberta i moderna.

Per tant, tothom què tingui aquest mateixos interessos, pot afegir-se al nostre projecte, el vostre projecte, al projecte 2011.