ERC

5/7/09

Comunicat sobre la sentència que ens dóna la raó en l’adjudicació del servei d’aigua

L’executiva local i els regidors d’ERC de Torredembarra volen mostrar i comunicar la seva satisfacció a la sentència dictada el passat dia 17 de juny, referent al Ple d’adjudicació del servei d’abastament d’aigua i clavegueram a l’empresa AQUALIA, per ser ajustada a dret segons la resolució del jutge i desestimant el recurs contenciós administratiu interposat per l’empresa Sorea contra l’acord de Ple de l’Ajuntament de Torredembarra del dia 17 de gener de 2008.

Estem totalment en contra de barrejar sistemàticament la política i els processos judicials quan els procediments s’ajusten a dret, però una vegada presentat el recurs, hem esperat la seva resolució per descartar algun error humà, el qual també haguéssim respectat, però no ha estat així. La sentència ens diu que el procediment està ben fet i del tot legal.

La regidoria de serveis de l’anterior govern municipal i competència d’ERC sempre va confiar en els tècnics municipals. Per tant, en conjunt estem orgullosos d’haver fet la feina ben feta, que és la nostra obligació com a càrrecs electes, però a part de la feina que va ser molt laboriosa, hem demostrat la nostra transparència, la nostra honestedat i el respecte davant d’un procés judicial iniciat per empreses i l’actual alcalde, el qual en va fer bandera durant les eleccions i va fer acusacions que no ha pogut demostrar mai. A més a més, el jutge va desestimar el recurs de l’actual alcalde.

La resolució ens dóna la raó que aquest concurs va ser transparent, neutral i obert a totes les empreses, sense cap privilegi ni orientació per ningú. Només el benefici per la nostra població i sempre emparats amb les bases del Plec de Clàusules, elaborat per un tècnic del propi ajuntament.

Encoratgem i felicitem a tots els tècnics i funcionaris que van intervenir en la valoració, per la seva transparència, honestedat i professionalitat, perquè continuïn treballant de la mateixa manera, ja què és el principi de tot funcionari i tècnic de l’administració.

La sentència desautoritza afortunadament a tots aquells que van aprofitar el procés d’adjudicació per fer demagògia, atacar-nos injustament i que van treure tots els rèdits polítics en perjudici de l’interès públic, retardant un procediment tan necessari per Torredembarra

Volem demanar al govern actual que acati i procedeixi amb la mateixa claredat que la sentencia ho expressa, i actuï amb responsabilitat respectant-la i acatant-la, per vetllar i complir amb les necessitats de les nostres xarxes en benefici de tota la ciutadania.

Secció Local d’ERC Torredembarra