ERC

29/12/08

Torna "El Torrenc"

Tornem a editar el Torrenc, el butlletí d’Esquerra. Torna a sortir aquesta senzilla publicació, perquè creiem que és necessari informar de tot el que està passant a l’Ajuntament, en un moment en el qual la premsa local pública i privada, sembla adduïda per les directrius de l’equip de govern. Per tant, des d’aquest humil mitjà, pretenem fer arribar a tothom aquelles informacions que seran silenciades, que no veuran la llum, o que no seran explicades amb la profunditat necessària per tal de fer-les entenedores.

El Torrenc és una peça més dins l’encaix d’una nova etapa que tot just encetem a ERC. Una etapa, que arriba després de moments durs, complicats, després d’haver fet una aposta equivocada en l’elecció dels pactes de govern, després d’haver comès errades per ser excessivament tolerants amb els companys de viatge, després d’haver trigat massa a donar el cop de puny damunt la taula i mantenir unes posicions més fermes en alguns temes de gran importància.

Ara, obrim un nou camí, amb gent jove que empeny fort per tirar endavant una renovació tan esperada com necessària. Un camí que té un traçat llarg, ple de corbes i de paranys que ens voldran parar els nostres adversaris polítics. Però un camí pel qual avançarem amb pas ferm, més units que mai, perquè ja hem patit massa les conseqüències de les lluites internes, i n’hem après, que ningú en dubti.

Comptem amb un partit fort que ha de ser el qui marqui les directrius, amb un grup municipal cohesionat i treballant des d’una oposició valenta, sense pors, que vigilarà les passes d’aquest govern que avança a batzegades. I comptem sobretot, amb un grup de gent ple d’il•lusió, de projectes per la Torre, de ganes de fer les coses ben fetes, senzilles, transparents, justes, treballant en equip, en xarxa.

I no cal dir-ho, comptem amb tu.